Solymár, Kökörcsin utca 2.

Solymár, Kökörcsin utca 2.

Övezetlakóövezet
Lakóterület2518
Telek területe2997
Irányár: 120 000 000 Ft

Solymáron, Budapest közigazgatási határától pár száz méterre eladó egy bontandó épületekkel rendelkező 2997 nm alapterületű telek. 

A kivett lakóház, udvar, garázs megnevezésű ingatlan Lke-SZ-1 besorolású övezetben fekszik, közművesítettsége víz, villany, gáz és csatorna. Villany és víz saját mérőóra alapján rendelkezésre áll, gáz a telken megtalálható, bekötése igény szerint megoldható. A telek erős lejtésű (kb. 3m szintkülönbség), talajának minősége kötött, növényzete füvesített, kő-vas kerítéssel körbekerített. 

A telken két épület került elhelyezésre, az egyik egy kétlakrészes családi ház, a másik pedig egy sportcentrum. A lakóház 1978-ban épült, 1988-ban egy szinttel lett bővítve és hozzáépítve egy 80nm-es műterem. A műterem teteje beszakadt, az ablakok betörve. A lakóház alapozása beton, külső szigetelése nincs, falazata tégla, a lapostető felől több helyen beázik. A lakóház hasznos alapterülete 218nm, mely két lakrészből áll. Az alsó lakásban egy előszoba, konyha, 2 szoba, kamra, kazánház műterem és garázs taláható. A felső lakás külső lépcsőn közelíthető meg, előszoba konyha, ebédlő, 2 szoba és fürdőszoba található benne. 

A másik épület 2007-ben épült, rendeltetése szabadidő-sport centrum. Az építési engedélytől eltérően építették, így használatba vételi engedélyt nem kapott. Alapozása beton, falazata Heraklith falazó blokk, külső szigeteléssel rendelkezik, tetőszerkezete lapos szintóz tető, födém monolit vasbeton. Hasznos alapterülete 280nm, 2 db 60nm-es fallabda pálya, egy 80 nm-es előtér, kazánház, 2 tároló, 4 öltöző és zuhanyzók, valamint 2 wc található benne.

Tulajdonostól per-, teher- és igénymentesen eladó.

2083 Solymár
Kökörcsin utca 2.