Tarnalelesz, Petőfi Sándor utca 109.

Tarnalelesz, Petőfi Sándor utca 109.

Övezetlakóövezet
Lakóterület77
Telek területe2550
Szobák száma2
Fürdők száma1
Szintek száma2
Irányár: 3 900 000 Ft

Tarnalelesz csendes mellékutcájában eladó egy 2 szobás önálló családi ház. A lakóház állapota felújítandó állapotú, évek óta lakatlan

A ház 1960-as építésű , vegyes falazatú, beton alapozású, részben alápincézett épület. Födém alul-felül borított fa gerendázat, sátortetőtetős , héjalása síkpala. A felépítmény nettó alapterülete 77 nm.

Egyszintes, 2 szobás ház, előszobával, konyhával, spájzzal és fürdőszobával. Az épület részben alápincézett, lejárata az udvar felől nyílik. A fűtést eredetileg parapet kiszellőzésű gázkonvektorok biztosították, ezek azonban kiszerelésre kerültek, így jelenleg az ingatlanban nincs fűtésrendszer. A melegvizet villanybojler szolgáltatta.Burkolatok idős mozaiklapok, PVC-k, kamrában simított beton.

A lakóépület udvari részéhez épített, terméskő és salakblokk falazatú, három helyiséget magába foglaló, igen heterogén szerkezetű és állagú a melléképület.

Gáz, víz és áramellátás a telken belül megtalálható, azonban a gáz visszakötése szükséges. Az áram visszakötése folyamatban van
Tartozás a közműveket NEM terheli.

Szennyvízelvezetése emésztőbe megoldott, az ingatlan a csatornarendszerre is rá van kötve.

Helyiséglista:
Előszoba: 10,7 nm
Szoba1: 18,3 nm
Szoba2: 18,0 nm
Konyha: 15,9 nm
Fürdő+wc: 4,9 nm
Spájz: 9,1 nm
Pince: 30 nm

Per, teher és igénymentesen a tulajdonostól eladó!

3258 Tarnalelesz
Petőfi Sándor u. 109.